11111

Press&Media

A gyerek mindig gyerek marad?

A személyiség fejlődése során a gyermeknek le kell válnia a szülőkről ahhoz, hogy önálló felnőtt életet kezdhessen. Ez azonban nehéz, mindkét fél számára érzelmileg megterhelő, sokszor hosszú évekig tartó folyamat, melynek során számos nehézséggel, konfliktussal találja magát szemben a család.
Tovább a RIDIKÜL magazinra

 

Rohanó anyák…

A tökéletes anya képes minden feladatát és kötelességét hibátlanul, zokszó vagy fáradtság nélkül ellátni. Nincs súlyfeleslege. Igazi bombázó, mindig tökéletes a sminkje és a ruhája. Mindig türelmes, kedves és elragadó a környezetével. Bármikor szakít fél órát, hogy játszani tudjon a gyerekkel. Mindemellett tehetséges és sikeres a munkájában is. Az otthona pedig makulátlanul tiszta és tökéletes…
… Azután amikor fél hatkor csörög az óra és felébred a tündérmese-álomból, egy hosszú lista fut végig az agyán, amitől energikusan kipattan az ágyból… illetve… inkább a  fejére húzza a paplant.
Tovább a RIDIKÜL magazinra

 

Ki dönt a családban?

A döntés definíciója, választási lehetőségek közül (minimum kettő), valamilyen külső és/vagy belső, személyen belüli kényszer miatt áll elő. A döntés mindig a jövőre vonatkozik.
Tovább a RIDIKÜL magazinra