11111

Fogyókúrás tanácsadás

Nagyon sokaknak van túlsúlyuk miatt gondja. Sokan közülük számtalan fogyókúrás módszert kipróbáltak már, ideig, óráig sikerrel. Majd a kilók ismét visszajöttek, néha több is, mint amennyi lement. Fogyasztással foglalkozó orvosok, dietetikusak, kozmetikusok, személyi edzők fordulnak hozzám tanácsért, vajon mit tehetnének, hogyan segíthetnének, ha látják ezeket a gondokat. Mit mondhatnak, hogyan tegyék másként, hogyan irányítsák pszichológushoz ügyfeleiket, hiszen világosan látszik, hogy a probléma mentális eredetű.

A fogyókúrázás kiegyensúlyozott pszichés állapot mellett is megterhelő, nemcsak fizikailag, de lelkileg. Életmód átalakítás, új szokások felvétele.

A sikertelen és folyamatos újra fogyókúrázóknak már az eddigi sikertelenségek mellett, más okokon is el kellene gondolkodni.

Mi lehet a túlsúlyosság oka: mozgás hiány, rendszertelen élet, hangulati zavar, depresszió, alkohol probléma, kényszerevés, szociális elszigetelődés, netán egyéb más okok. Gondolt-e Ön már ezekre?

A testsúlyváltozással testképünk is változik. De változott? Van-e összhang?

Szülés utáni súlyfelesleg, hogyan is lehet régi önmaga a kismama? Kell-e, hogy ugyanolyan legyen szülés után is, ugyanannyi kilóval?

Mennyi az a bizonyos ANNYI, tényleg szükséges-e a fogyókúra? Vagy igazából az a kérdés, milyennek tudjuk magunkat elfogadni? Tényleg a kilókkal van a gond? És ha igen, akkor egy hatásos kúra után miért is kell ismételni?

Ezek és még számos más kérdés, mely foglalkoztatja a fogyókúrázókat és azokat a szakembereket, akik értük tesznek.

ÖN is próbálkozott már fogyókúrával? És vannak tapasztalatai? Valami félresiklott? Nem sikerült?

GONDOLJUK ÚJRA EGYÜTT!

Az Ön megelégedésére és  mindannyiunk együttes sikerére:
Forduljon hozzám bizalommal!